Verzenden & retourneren

Hoeveel betaal ik voor de verzendkosten?
De verzendkosten worden berekend op basis van pakketpost met DHL (Nederland) of PostNL (Europa & Wereld).

Verzend- en verpak kosten:
Pakket NL €7,95
Pakket België, Duitsland €10,99
Pakket Europa overig* €19,99
Pakket Wereld (op aanvraag, graag even mailen naar hallo@lulubynature.com)

Bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland worden vanaf €130 worden gratis verzonden.


Wat zijn de levertijden van jullie webshop?
Lulubynature verstuurt de producten binnen 5 tot 10 werkdagen na de besteldatum. Wanneer je bestelling aankomt is afhankelijk van de vervoerder (DHL of PostNL). Je ontvangt ten alle tijden een track & trace via de e-mail en wordt op die manier op de hoogte gehouden van de status van je pakket.

Mocht er om wat voor een reden dan ook een vertraging zijn vanuit ons, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld via de mail.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Het is mogelijk wijzigen door te geven, indien wij deze de bestelling nog niet hebben verzonden. Stuur ons zo snel mogelijk een mail op hallo@lulubynature.com en zet bij het onderwerp: ‘’WIJZIGING BESTELLING’’. Zo zien we het hopelijk op tijd en kunnen we jouw bestelling zorgeloos wijzigen!

Help! Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. Wat moet ik doen?
Wanneer het bestelde product beschadigd aangekomen is bij je, ontvangen wij graag (duidelijke) foto’s van de gehele zending (de doos incl. Verzendlabel met jouw gegevens en het product). Neem contact op met hallo@lulubynature.com met als onderwerp: ‘’beschadigde levering’’. Wij verzoeken je vriendelijk dit zo spoedig mogelijk na ontvangst van het product te doen. Graag helpen wij je verder!

Wat gebeurt er wanneer ik niet thuis ben tijdens de levering?
De vervoerder levert overdag pakketten af. Mocht je niet thuis zijn, ontvang je een kaartje in je brievenbus waarop staat waar je pakket is. Je pakket word nog een keer aangeboden, bij de buren geleverd of afgeleverd bij een pakketpunt. Ligt je pakket bij een servicepunt dan zal die ongeveer 7 werkdagen blijven bij het servicepunt. Word het pakket voor deze tijd niet opgehaald dan word het pakket retour gestuurd naar de webshop.

Kan ik mijn product retourneren?
Je hebt recht om je bestelling 7 dagen na ontvangst te annuleren. Na herroeping heb je nog 5 dagen de tijd om je product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits de producten in originele staat en verpakking aan Lulubynature worden geretourneerd. De kosten voor retour zenden naar de webshop zijn voor van de klant.  

Retour kan naar: LULUBYNATURE – Marcelisstraat 204 – 2586 RZ – Den Haag. Graag duidelijk je naam en bestelnummer vermelden. Ook zijn we benieuwd waarom je je bestelling geretourneerd hebt!

Naar welke landen verzenden jullie?
Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal en Italië.
Voor de overige landen kun je contact met ons opnemen. Mail even naar hallo@lulubynature.com. Het is vrijwel altijd mogelijk om wereldwijd te verzenden, alleen kunnen de levertijden langer zijn. Dit omdat we niet weten hoe lang het proces bij de douane zal duren.